Bästa besökare!

Pga rådande omständigheter måste ett besök hos oss förbokas!

Museet håller öppet 11.00-17.00 dagligen 20 juni-30 augusti.

OBS förbokning av besök via denna länk>>>

Entrépris:

Vuxen 120 kr inkl bokningsavift

Studerande 95 kr inkl bokningsavift
Barn upp till 18 år fri entré (entré måste förbokas)

 

Om Covid-19 och åtgärder

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande covid-19. Vi infört förbokning av entré så vi kan förekomma trängsel och att för många besökare kommer samtidigt. Vi vidtar försiktighetsåtgärder för att minska smittspridningen genom mer frekvent städning och vi ställer ut handsprit på olika platser. Vi ber även alla besökare att hålla ett avstånd av minst 1,5 meter till varandra och att inte besöka oss om man har några symtom på sjukdom.

HITTA HIT

 

Adress: Smedsby 108, 68696 Östra Ämtervik

 

Mitt i Värmland - Trettiofem mil från Stockholm . Fyra mil från Karlstad. Tjugofem mil från Göteborg  . Två mil från Sunne .

 

The Alma Löv Museum of Unexp Art ligger i Smedsby. 4 km söder om Östra ämtervik på östra sidan av sjön Fryken. 


 Bil: Från Karlstad kör du mot Kil. (missa inte Kil-avfarten, annars hamnar du i Arvika). Följ från Kil sedan skyltar "Östra ämtervik". Missa inte avfart mot höger. När du kommer till den vackra Nilsbybron är det 13 km kvar. På vänstra sidan ser du sedan en vägskylt "Alma Löv Museum".  Kommer du till Östra ämtervik har du kört 4 km för långt. I Östra ämtervik finns lanthandel, Selma Lagerlöfs grav och bensinmack. Till Selma Lagerlöfs Mårbacka är det en mil.